Hvilken ketcher passer til dig

Som din badminton oplevelse vokser, vil du finde det lettere at vælge den rigtige badminton ketcher, da du har udviklet en følelse eller instinkt til det, du kan lide eller ikke kan lide, men det er også vigtigt at stille de rigtige spørgsmål, før du køber. At lave de forkerte antagelser kan påvirke din ydeevne.

Når du køber en badminton- ketcher, er de tre vigtigste ting at tage i betragtning, ketcher hovedets form, dens vægt og dens akselfleksibilitet, som alle vil bestemme dens effektivitet og stil.

Form

Badminton kommer med to særprægede hovedformer, ovale og isometriske. Ovale hoveder findes typisk på billigere, nedre ketcher, mens isometriske hoveder er mere almindelige på flertallet af billig badminton ketcher. Fordelen ved en isometrisk badminton ketcher er, at den har en større sød spot end et ovalt hoved.

Vægt

Badminton ketchers kommer i tre kategorier, Head-Heavy, Even-Balance og Head-Light. Nedenfor giver Newitts en nøjagtig beskrivelse af hver kategori:

Head-Heavy – som navnet antyder, er badminton ketchers hvor har massen er i hovedet. Head-Heavy er populære hos spillere, der kan lide at spille et kraftfuldt spil fra bagsiden af ​​banen. Et tungere hoved kan øge kraften hos en spiller rydder og knuser.

Hvad er vigtigt for dig som nybegynder indenfor badminton

Head-Light ketchers – har massen skiftet mod håndtaget og indeholder derfor et lysere hoved. Denne type er et populært valg blandt klub badmintonspillere, da ketcher hoved og ramme indeholder langt mindre masse og derfor lettere at manipulere og svinge. Head-Light badminton ketchers er gode til at returnere smashes, da spillere skal reagere hurtigt. De er også bedre egnet til at spille skud på nettet.

Selv Balance ketchers – har massen fordelt jævnt i hele ketcheren. De har til formål at give spillerne et kompromis mellem Head-Heavy og Head-Light badminton ketchers ved at give nok strøm fra bagsiden og nok kontrol og fleksibilitet på forsiden. Hvis du endnu ikke spiller i en bestemt position på badmintonbanen, er en Balance- ketcher et godt valg, da den passer til alle typer skud og kan hjælpe begyndere med at udvikle allroundspil.

At finde en badminton ketcher – et tip til at finde ud af om en badminton ketcher er tungt eller ej, er at balancere den skaft på fingeren. Find det punkt, hvor den er afsluttet afbalanceret på din pegede finger. Hvis din finger er i den nøjagtige midte af ​​skaftet, er afbalanceret. Hvis din finger er forbi midtpunktet mod badminton ketcher hovedet, så er det head-heavy. Hvis balancepunktet er i retning af håndtaget, er det hovedløs.

Din ketchers fleksibilitet er vigtig for dine slag

Dette er lige så vigtigt som vægt ved valg af badminton ketcher. Det korrekte niveau afhænger af din arm / arm hastighed. Badminton ketchers er karakteriseret som “Fleksibel”, “Medium” eller “Stiv”, og måden at vælge den rigtige for dig, hvis du skal overveje din armhastighed. Jo stærkere din svinghastighed er, jo mere får du fordel af en stivere skaft. Hvis din armhastighed er langsommere og glattere, vil du være bedre egnet til en fleksibel aksel. Begyndere vil drage fordel langt mere fra en fleksibel aksel, mens avancerede spillere har tendens til at favorisere stivere aksler, som komplimenterer deres mere avancerede teknik.

specifikationer

Når du køber en badminton ketcher, er der en række specifikationer, der er markeret på den, for at passe på.

Vægt – vægten af ​​en badminton ketcher er beskrevet ved at bruge bogstavet ‘U’ med et nummer forud for det. Jo mindre tallet, jo tunger vægt, for eksempel 3U (85-89g), er tunger end 4U (80-84g).

Grip størrelse – Grip størrelse er beskrevet ved hjælp af bogstavet ‘G’, jo mindre er håndtagets størrelse.

spænding – er identificeret med ‘x lb til y lb’, der beskriver minimummet til den anbefalede maksimale strengspænding.

Begyndere anbefales at spille med en spænding tættere på den nedre ende for at give yderligere strøm til dem.

Har jeg brug for en ny?

Bliv ikke blinde af den konstante markedsføring fra firmaer, der tror på dig, du skal bare have en bestemt ny for at forbedre din ydeevne. Hvis din præstation ikke er færdig, vil et coachingkursus eller en træner forbedre din præstation meget mere end en ny badminton ketcher. Men hvis din badminton ketcher har en åbenbar revne eller ser på slidt, er det nok den rigtige tid til at ændre det eller i det mindste overveje en restring – en god restring kan forvandle en ketchers ydeevne og er derfor en god mulighed, hvis strengspænding i din badminton ketcher mangler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *