Hvilken massagebriks er den bedste til dig?

Som praktiserende massageterapeut er det helt klart i din bedste interesse at lære at konfigurere og bruge din massagebriks. Dette kan lyde ret grundlæggende, men overveje, at hvis din massagebriks ikke arbejder med dig, arbejder det imod dig – og selvfølgelig ikke udfører dine kunders forventninger med det formål at få mest muligt ud af deres session. Husk også på, at glade, gentag kunder ikke har noget imod at henvise deres venner og kolleger. Det er en win-win-situation, og du kan bare gemme dine smertefulde muskler i processen også!

Den første ting du skal gøre, er at justere højden på din briks.

At finde den rette højde vil eliminere overskridelse eller bøjning, hvilket sætter unødig belastning på ryggen. Enhver stil og præference er anderledes, men et godt udgangspunkt er at stå med dine palmer parallelt med gulvet og justere massagebriksen højde lige under dine palmer. Derefter tager du tid til at eksperimentere og finde den mest behagelige højde for dig. Når du har din arbejdshøjde, skal du låse benene på plads ved fuld spænding af knapperne for at holde massagebrikset solidt og sikkert.

Det er en ganske enkel men ofte overset proces. Jeg har modtaget alt for mange massager på massagebrikse med løs massagebrikshøjdejusteringsknapper. Resultatet er et wobbly, usikker massagebriks billig, der får mig til aldrig at komme tilbage. Selvfølgelig vil du ikke have nogen af ​​dine kunder at have den samme oplevelse.

Vælg den rigtige massagebriks, som hjælper dine kunder

Sænk briksens højde for større tykkere klienter for at opretholde en relativ arbejdshøjde.

At have massagebriksen justeret til en behagelig højde holder dig frisk, så du kan se flere kunder hver dag uden så meget træthed og belastning. Hvis du ikke er komfortabel, vil dine kunder forstå det. Når du er komfortabel, vil dine kunder give slip på et dybere niveau.

Den anden ting du kan gøre, er at lære at justere din nakkestøtte.

Når korrekt justeret, vil der ikke være nogen belastning på nakkebag og minimalt tryk på ansigtet. Den bedste måde at lære at justere hovedstøtten på er ved at ligge på massagebrikset og lege med justeringerne selv, så du kan mærke forskellene.

Den første indstilling er højde. Hvis hovedstøtten er for høj eller lav, vil den lægge en belastning på nakken og over ryggen. Løft nakkestøtten op for tykkere chested klienter og ned for tyndere kunder.

Den anden justering er vinklen. Jeg har endnu ikke mødt nogen, hvis ryg, nakke og hoved er i en perfekt lige linje. Derfor er nakkestøtterne designet til at kunne justeres. Alle har en anden ide om, hvad der er behageligt, men jeg vil gerne starte med at matche en persons naturlige kurve, hvilket betyder at vippe nakkestøtten lidt ned. Du vil bemærke de fleste gode nakkestøtter justere højden og vinklen med en håndtag, slip håndtaget, find det sted, der er mest behageligt, og lås derefter armen på plads.

Den tredje justering – bredden af ​​nakkestøtten er ofte overset. Hovedstøtten er fastgjort med velcro, så den kan justeres til at passe til forskellige størrelser. Gør puten bredere for større ansigter og smallere for tyndere ansigter.

Hvordan skal en god massagebriks være?

Husk: Dine hænder og briksen er dine eneste værktøjer, så det tager tid at gøre dine kunder så behagelige som muligt, hvilket kun gør dit job lettere og sikrer gentagne bookinger.

Læs mere artikler fra Tomas og andre -bidragsydere i vores blog-rum. Har du noget at sige? Bloggere velkommen!

har været det førende mærke i professionelle spa- og massagebrikse i næsten 25 år. EarthLite har hovedsæde i Vista, CA, og opererer på tre kontinenter og producerer høj kvalitet, håndlavet udstyr ved hjælp af bæredygtige fremstillingsmetoder og materialer. Deres fortsatte indsats for at skabe innovative, industrielle fordelagtige værktøjer og teknologi til at hjælpe massageterapeuter gør det allerbedste arbejde de kan gennem de lange levetider i deres udviklende karriere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *